skip to Main Content

The only way is up! In het noorden, in Friesland, vind je de tofste evenementen en de vetste festivals. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar rond. Zo komt het zinderende theaterspektakel Fuerza Bruta in december naar Leeuwarden! Na wereldsteden als Buenos Aires, Londen, New York, Moskou en Tokyo strijkt het gezelschap neer in het fabrieksgebouw van de Mannen van Staal, gepresenteerd door Brave New World Producties.

Ontsnap aan de realiteit

Met brute kracht word je tijdens deze dynamische show meegevoerd naar een wervelende wereld waar emotie de boventoon voert. De voorstelling is snel, verrassend en vernieuwend. Met opzwepende muziek, zwevende artiesten, bewegende podia en waanzinnige visuele effecten is dit een 360° beleving die je niet wilt missen. Zitten? Niet tijdens dit feest. Ontsnap aan de realiteit. Laat je verleiden door het Argentijnse theatergezelschap en dans mee!

Zóveel meer dan theater

Naast het theaterspektakel stellen VHDG, New Nordic Wave en Podium Asterix een programma samen van muziek-, film- en beeldende kunstinterventies in het fabrieksgebouw van Mannen van Staal.

Dit evenement is door Brave New World Producties gepresenteerd, in samenwerking met Ozono Producciones. Mede mogelijk gemaakt door VanPlan, Leeuwarder Courant, Mannen van Staal en Leeuwarden-Fryslân 2028.

Deel dit verhaal

Back To Top