skip to Main Content

Het wereldwijde succes Fuerza Bruta komt met hun show Look Up van 5 t/m 19 december naar Leeuwarden. Je weet niet waar je kijken moet tijdens het 360° spektakel. Argentijnse passie pur sang. 

Na wereldsteden als Buenos Aires, Londen, New York, Berlijn, Moskou, Peking, Shanghai, Seoul en Tokio, zet Fuerza Bruta de Friese hoofdstad op z’n kop. Bereid je voor op een onvergetelijke show met opzwepende muziek, zwevende artiesten, bewegende podia en waanzinnige visual effects. Snel, verrassend en vernieuwend. Chaos was nog nooit zo leuk.

Avondvullend festival

Naast de spectaculaire show Look Up, valt er van alles te beleven op de industriële festivallocatie bij de Mannen van Staal. Van live-bands tot filmprojecties en van kunstinstallaties tot foodcorners. Je komt oren, ogen en tijd tekort tijdens dit avondje uit. Schuif aan, dans mee, word verleid en laat al je zintuigen prikkelen!

Maar er is nog meer!

November is één groot feest in het noorden. Leeuwarden heeft deze maand omgedoopt tot festivalmaand. Met films, podium- en beeldende kunst als belangrijkste ingrediënten. Vaste prik zijn het Media Art Festival, lichtfestival LUNA en Explore the North. Aangevuld met onderwaterconcert AquaSonic en het hedendaagse scheppingsverhaal En toen schiep God Mounir. Op 30 november sluiten we met z’n allen spetterend af tijdens Fair Saturday: hét event dat we met en voor elkaar organiseren. Verwacht (h)eerlijke producten, goede muziek, flashmobs, dans en nog veel meer. Warm jezelf alvast op, want alle remmen gaan los in november!

Ook voor de museumliefhebber zijn schatten in Leeuwarden en Fryslân te ontdekken! Duik in de spannende verhalen van zeevaarders en ontdek de geheimen over de Maritieme Zijderoute in de tentoonstelling Gezonken Schatten. Kom oog in oog te staan met een écht Vikingschip en ontdek de oorlogszucht van de Deense vloot in de tentoonstelling Wij Vikingen. Of beleef de Elfstedentocht via de 11fountains en bekijk ze eens op een andere manier.

Dus kom binnenkort langs in Leeuwarden en Fryslân. Want dit is het juiste moment. De sfeer is goed en we zitten heerlijk in ons vel. We zinderen namelijk nog even flink na van 2018, het jaar waarin Leeuwarden en Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa waren.

Blijf je nog even?

Een hele maand gevuld met de tofste festivals, bijzondere kunst en theater, swingende muziek en bekroonde films. Daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk van meemaken! Dan blijf je toch nog even? Een dag, een weekend of een week. Vertoeven in Leeuwarden-Fryslân doe je in stijl. Blijf je etenborrelen of slapen?

Fuerza Bruta

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, check LF2028.eu regelmatig en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Deel dit verhaal

Back To Top