skip to Main Content

Leeuwarden-Fryslân 2028 (LF2028) en de Gemeente Leeuwarden zoeken cultuurmakers en initiatiefnemers voor culturele projecten rondom eenzaamheid.

Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa heeft laten zien wat de kracht van de mienskip is. LF2028 is bedoeld om deze energie vast te houden. Kunst en cultuur maken een gevoelig onderwerp als eenzaamheid bespreekbaar en leiden tot ontmoeting en verbinding. Daarom zet LF2028 samen met de Gemeente Leeuwarden de open call “Over de Drempel” uit voor cultuurmakers die werken met het thema eenzaamheid.

Kunstenaars en andere cultuurmakers gezocht

Ben je een (semi) professionele cultuurmaker en heb jij een project rondom bewoners en eenzaamheid? Of een idee waarbij je de verhalen van bewoners en/of bestaande initiatieven met impact op de aanpak van eenzaamheid kan verbeelden en verdiepen? Wil je over je idee sparren? Kun je wel wat tips gebruiken voor het verdere proces? Zoek je verbindingen met bestaande initiatieven? En wil je weten welke financiële mogelijkheden er wellicht zijn? Meld je dan aan via opencall@lf2028.eu. Let wel, jouw project moet in 2020 uitgevoerd worden. Je kunt mogelijk ook subsidie ontvangen voor je project rondom eenzaamheid. Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Neem voor de aanmelding de regeling goed door, deze is hier te downloaden.

Deel dit verhaal

Back To Top