skip to Main Content

Deze weken staan in het teken van de uitreikingen van de aanmoedigingsprijzen vanuit het Iepen Mienskipsfûns (IMF). 15 initiatiefnemers ontvangen deze prijs van € 2028,-. De eerste winnaars zijn inmiddels bekend; Pleed, Stichting ’t Heer en Feer, Koningshuis op Schiermonnikoog, Nije Bleazers, Taal van alle kinderen, Follow The Blue Line, KEaRN Welzijn en MadNes Festival. De komende periode volgen er meer. Deze aanmoedigingsprijs is opgezet door Streekwurk in samenwerking met LF2028.

Vraag ook deze subsidie aan

Ben jij bezig met een project dat bijdraagt aan het verbeteren van de leefbaarheid in wijk, dorp of stad? Misschien maak jij met jouw project dan wel kans op een extra subsidie vanuit het Iepen Mienskipsfûns. In 2020 kan van 13 januari tot en met 6 februari weer subsidie worden aangevraagd. Later dat jaar volgen nog twee subsidierondes. Check hier hoe het werkt.

Op de foto één van de winnaars, het MadNes Fetival. Dit festival heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en maakte een circulair rioolwatersysteem. Dankzij dit initiatief krijgen zij de aanmoedigingsprijs van € 2.028,-. Gefeliciteerd MadNes!

Deel dit verhaal

Back To Top