skip to Main Content

Het afgelopen jaar hebben LF2028 en Keunstwurk een aantal bijeenkomsten voor jonge makers georganiseerd. Hiermee willen we in 2020 en 2021 doorgaan. Nu hebben we zelf een redelijk vastomlijnd idee over hoe we dit zouden kunnen inrichten, maar voor we dat doen willen we tijdens de laatste bijeenkomst van dit jaar graag met jou in gesprek over jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wat moeten volgens jou de onderwerpen zijn en hoe vaak heb jij behoefte aan een bijeenkomst?

Eén van de dingen waaraan we zelf denken is om op regelmatige basis intervisiebijeenkomsten te organiseren; als zzp’er heb je immers maar zelden een goed functioneringsgesprek. Wil je alvast nadenken of dit nuttig voor je is? En if so, hoe vaak? Structureel of juist incidenteel? Daarnaast denken we aan losse bijeenkomsten over onderwerpen als projectplan schrijven, begroten, conceptontwikkeling of misschien zelfs een assertiviteitstraining. Wat ons betreft staat de professionele ontwikkeling van het culturele veld centraal, maar heb je zelf een belangrijke stem in hoe we dit organiseren.

Meld je aan!

Heb jij hier een mening over en/of vind je het leuk om weer met andere jonge makers om tafel te gaan? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Op 1 november komen we bij elkaar in de Westerkerk te Leeuwarden. Deelname is uiteraard gratis. Mocht het aanmeldformulier niet werken meld je dan aan via info@lf2028.eu.

Programma

15:30-16:30 Kennismaken

16:30-17:30 Werksessie

17:30-18:00 Hapjes/drankjes

Deel dit verhaal

Back To Top