skip to Main Content

Bij de overdracht van de titel Culturele Hoofdstad van Europa bedankte voormalig Burgemeester Crone maar liefst 60.000 vrijwilligers! Actieve Friezen die zich keihard hebben ingezet om de evenementen van Culturele Hoofdstad tot een succes te maken.

De organisatie Cultuurvrijwilligers wil deze energie vasthouden en laten groeien: zij lanceren een online platform om vrijwilligers en culturele organisaties & events in Fryslân bij elkaar te brengen. Een flitsende actuele website waar organisaties in Fryslân een oproep voor vrijwilligers kunnen plaatsen. Vrijwilligers vinden hier vervolgens weer een divers aanbod. Dit aanbod wordt ook gedeeld via social media en de nieuwsbrieven waar vrijwilligers zich voor in kunnen schrijven.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de website. Gelijk in de picture bij de start van Cultuurvrijwilligers? De eerste 15 organisaties of events die zich aanmelden, krijgen 50% korting. Dat betekent dat je nog geen 50 euro betaalt voor een oproep die drie maanden blijft staan! Meld je snel aan op www.cultuurvrijwilligers.nl.

Neem snel een kijkje op de website en meld je aan als organisatie. Op die manier maakt Cultuurvrijwilligers straks een mooie start.

Deel dit verhaal

Back To Top