skip to Main Content

LF2028 en de gemeente Leeuwarden zoeken initiatiefnemers voor culturele projecten rondom eenzaamheid. Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad (LF2018) heeft laten zien wat de kracht van de mienskip is. LF2028 is bedoeld om deze energie te behouden. Kunst en cultuur maken een gevoelig onderwerp als eenzaamheid bespreekbaar en leiden tot ontmoeting en verbinding.

Bewoners hebben in de wijken allerlei kleine, onzichtbare initiatieven opgezet. Cultuurmakers kunnen deze buurtinitiatieven verdiepen, versterken en een podium geven. LF2028 zet in samenwerking met de gemeente Leeuwarden dit jaar een open call uit voor cultuurmakers rond het thema eenzaamheid om deze mienskipsinitiatieven te versterken.

Ben je een (semi) professionele cultuurmaker en heb jij een project rondom bewoners en eenzaamheid of een idee waarbij je de verhalen van bewoners en bestaande initiatieven kan verbeelden en verdiepen? Meld je dan nu alvast aan voor de informatiebijeenkomst op 2 juli. Uitvoering van je project zal in 2020 plaatsvinden.

Kom naar de informatiebijeenkomst Cultuurmakers & Eenzaamheid onder leiding van Tamara Schoppert (onder andere projectleider Under de Toer) waarin we meer vertellen over het proces en de financiële bijdragen.

Wanneer: 2 juli inloop 19.30 start 19.45 einde 21.45.
Waar: Sociaal goud aan het Zuidplein 4/6 in Leeuwarden

Meer informatie en aanmelden kan via info@lf2028.eu

Deel dit nieuws

Back To Top