skip to Main Content

Donderdag 11 juli presenteert Leeuwarden-Fryslân 2028 (LF2028) het splinternieuwe programma met daarin veel concrete plannen voor de komende jaren. Aansluitend organiseren we samen met Keunstwurk de 2e Jonge Makers bijeenkomst van dit jaar. En natuurlijk sluiten we geheel in stijl af met een borrel. Ben jij er ook bij?

Deze middag presenteren we het programma en bidbook van Leeuwarden-Fryslân 2028 en kijken we samen met de Jonge Makers naar de toekomst. Maar niet voordat we nog kort even teruggeblikt hebben op de vorige Jonge Makers Bijeenkomst in Neushoorn van 5 februari.

Dan gaan we aan de slag met de gepresenteerde programmaplannen. Waar kun jij je bij aansluiten? Welke internationale samenwerkingen zijn mogelijk? En wat kun je zelf bedenken om het programma te verdiepen? Natuurlijk sluiten we deze keiharde brainstorm af met bier en tompoucen.

Was je niet aanwezig bij de vorige bijeenkomt of wil je je geheugen opfrissen? Lees dan nog even de blog van Nina Peckelsen.

Aanmelden
Meedoen is natuurlijk gratis. Maar meld je wel even aan, dan weten wij hoeveel tompoucen we moeten bestellen.

PROGRAMMA

15:00 uur Inloop met tompoucen

15:30 uur Programmapresentatie LF2028 door Sjoerd Bootsma en Lieuwe Krol

16:00 uur Opbrengst van vorige makersbijeenkomst: Wat zijn de ontwikkelingen en toelichting op kansen voor internationalisering, productiebudget en coaching door o.a. Miranda Popken en Sjoerd Bootsma

16:15 uur Kansen voor jonge makers: Concrete projecten om aan mee te doen zoals open calls rondom Eenzaamheid, LUNA en Fair Saturday

16:30 uur Werksessies
– Professionele ontwikkeling, wat heb je nodig?
– Internationalisering
– Open call eenzaamheid
– Open call Fair Saturday

17:30 uur Start bier drinken

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: donderdag 11 juli 2019 om 15.00 uur
Locatie: Jeugdtheaterschool Meeuw, Oostersingel 70 B, 8921 GB Leeuwarden
Deelname: gratis


CONTACT
Voor vragen kun je terecht bij LF2028 via info@lf2028.eu.

Deel dit nieuws

Back To Top