skip to Main Content

Wat Silicon Valley in het Amerikaanse Californië voor techneuten is, moet Storyvalley in Noord-Nederland voor media- en filmmakers worden. Dé uitgelezen plek voor makers met een missie om de wereld mooier te maken. Het afgelopen weekend ging Storyvalley van start tijdens het Noordelijk Film Festival. Met brainstormsessies  over het noordelijk filmklimaat, gesprekken met regisseurs over hun rol in het veranderende medialandschap en interessante gesprekken tijdens Storyvalley Talks.

Ook de rest van de maand biedt Storyvalley verschillende evenementen om te netwerken, innoveren, ontwikkelen, kennis bij te schaven en versterken. Dus ben jij (aanstormend) film- of documentairemaker, artiest, storyteller of audiovisueel talent? Geloof jij dat verhalen impact op de wereld kunnen maken? Dompel je dan onder in Storyvalley!

Friesland in de spotlights bij filmmakers

Storyvalley is een initiatief van New Noardic Wave. Deze organisatie zet zich in om Friesland onder de aandacht te brengen als broedplaats van film- en media talenten en vol mooie plekken om te filmen. Heb je een locatie, crew, cast of faciliteiten nodig voor je productie? New Noardic Wave regelt het met oog voor duurzaam en eerlijk produceren.

November Festivalmaand

Storyvalley start tijdens November Festivalmaand. Op de drempel van een nieuw jaar gaan in de Friese hoofdstad nog één keer alle remmen los. Lichtfestival LUNA zet de stad in de spotlights. Het altijd spannende Explore the North verwelkomt uitgesproken sprekers als Jelle Brandt Corstius en Özcan Akyol en geeft punkrock een podium met de beroemde Russische Pussy Riot op het programma. Kom knus verhalen luisteren tijdens de Verhalenavond en ervaar hoe kunst en cultuur ons nader tot elkaar brengt tijdens Fair Saturday.

Deel dit verhaal

Back To Top