skip to Main Content

LF2028 organiseert in 2022 ‘Arcadia’, een internationale kunst- en cultuurmanifestatie in Fryslân. In de honderd dagen van april tot en met juli reflecteren kunstenaars en cultuurmakers, samen met bewoners en bezoekers op de kracht van en uitdagingen voor het buitengebied in vele voor publiek toegankelijke vormen. Arcadia is de eerste van drie manifestaties. Stichting LF2028 is de opvolger van de Stichting Europese Culturele Hoofdstad 2018 Leeuwarden Fryslân.

De algemeen directeur (directeur-bestuurder) is het boegbeeld en vormt samen met de artistiek directeur de ruggengraat van de organisatie. De algemeen directeur is verantwoordelijk voor de zakelijke en dagelijkse leiding van de organisatie in alle facetten van leidinggeven, visie- en planvorming, acquireren van financiële middelen en financiële en inhoudelijke verantwoording afleggen aan alle betrokkenen.

De ideale kandidaat voor deze functie

  • Heeft een passie voor kunst, cultuur, mensen en Fryslân.
  • Heeft een relevant netwerk voor de inhoudelijke en financiële belangen van LF2028.
  • Is een aansprekende en resultaatgerichte leidinggevende.
  • Hanteert een transparante en proactieve stijl van verantwoorden.
  • Beschikt over een enthousiaste, open en prettig communicerende persoonlijkheid.

Wij bieden een werkplek waar geen dag, maand of jaar hetzelfde is. Het betreft een aanstelling per 1 oktober 2020 met een beloning die past bij de zwaarte van de functie.

Selectietraject
Sollicitaties voorzien van een motivatie en cv (beide in pdf) kunnen tot 9 augustus 2020, o.v.v. Vacature algemeen directeur, worden gestuurd aan nicolettekleinbleumink@lf2028.eu. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 17 tot 21 augustus.

Meer informatie? 

Voor vragen betreffende de functie kan gemaild worden aan nicolettekleinbleumink@lf2028.eu.

Deel dit verhaal

Back To Top